Paasuitdaging 2024: in actie voor de asieldieren!

Categories
Evenement

Een Dog Survival Run, een door asieldieren beschilderde boekenlegger en een Bake Sale om van te watertanden. Het zijn enkele van de acties die onze medewerkers hebben bedacht om geld op te halen voor de asieldieren. Zij doen dit in het kader van de Paasuitdaging van Stichting DierenLot. Als u deze acties steunt via de speciaal daarvoor ingerichte website, dan verdubbelt Stichting DierenLot uw donatie! Kies hieronder de actie(s) van uw keuze uit en sponsor mee. U helpt niet alleen de asieldieren, maar het levert u in veel gevallen ook nog iets leuks of lekkers op! De actie loopt tot 2 april – daarna maken we de totaalopbrengst bekend.

Welke actie gaat u steunen?

Dog Survival Run

Op zondag 24 maart doen asielmedewerkers Conan (viervoeter) en Eline (tweevoeter) mee aan de Dog survival in Ede. Ze trotseren samen een uitdagend traject van maar liefst 5 km vol hindernissen, opdrachten, water en uiteraard een hoop modder! Sponsort u deze sportieve toppers?

Boekenlegger door asieldieren

Onze asieldieren zijn ware kunstenaars! Onder begeleiding en helemaal veilig schilderen zij een unieke boekenlegger als tegenprestatie voor uw donatie vanaf €7,50. U kunt uw voorkeur voor een artiest doorgeven door bij uw donatie de naam van één van onze Plaatsbare dieren te vermelden.

Asiel(strip)boek

Zit u klaar voor hilarische strips, ontroerende verhalen, herkenbare anekdotes en prachtige foto’s? Doneer via onderstaande knop €10 en ontvang ons unieke asielstripboek Dierenmensen, of doneer €25 voor het prachtige verhalen- en fotoboek Intussen in het asiel.

Dierenspullen in het winkeltje

In het asiel hebben wij een kleinschalig winkeltje met tweedehands (dieren)spullen en zelfgemaakte dierenspeelgoed door onze creatieve vrijwilligers. Alles wat u hier tot 2 april koopt telt mee voor de Paasuitdaging! Kom langs om te snuffelen van ma t/m za tussen 13.00 en 16.00 uur of kijk op de speciale Facebookpagina voor het actuele aanbod.

Bake Sale

Kom op zaterdag 30 maart tussen 13.00 en 16.00 uur naar het asiel en sla je slag aan onze gebakkraam! We zorgen voor een heerlijk zelfgebakken paas-assortiment met prachtige chocoladefiguurtjes, ons beroemde bananenbrood en allerlei soorten taart om uit te kiezen. Precies op tijd om lekker op te peuzelen tijdens Pasen op zondag 31 maart en maandag 1 april!

Kom langs op zaterdag 30 maart tussen 13.00 en 16.00 uur aan de Kenauweg 1 in Leiden!

Jouw actie hier?

Ook jij kunt meedoen! Verzamel lege flessen in een paashaaspak, organiseer een paasei speurtocht in je wijk of verzin zelf een leuke paasactie om geld voor de asieldieren op te halen. Maak je eigen actie aan via onderstaande knop en selecteer Dierentehuis Stevenshage als goed doel, dan wordt jouw actie aan ons gekoppeld, inclusief verdubbeling van jouw opbrengst!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren