Paasuitdaging: Bake Sale

30 mrt 2024

Kom op zaterdag 30 maart tussen 13.00 en 16.00 uur naar het asiel en sla je slag aan onze gebakkraam!

We zorgen voor een heerlijk zelfgebakken paas-assortiment met prachtige chocoladefiguurtjes, ons beroemde bananenbrood en allerlei soorten taart om uit te kiezen. Precies op tijd om lekker op te peuzelen tijdens Pasen op zondag 31 maart en maandag 1 april of mee te nemen naar je Paasbrunch!

Alle inkomsten uit deze mini-paas-bake-sale tellen mee voor de Paasuitdaging en worden verdubbeld door Stichting Dierenlot. Da’s dus niet alleen heerlijke verwennerij voor mensen maar ook een lekkere donatie voor de asieldieren. Je kunt geen baksels bestellen of reserveren en op=op…

Kom gezellig langs op zaterdag 30 maart van 13.00 tot 16.00 uur aan de Kenauweg 1 in Leiden. En als u er dan toch bent, neem dan meteen een kijkje in ons winkeltje met dierenspullen, want ook de opbrengst daarvan telt mee voor de Paasuitdaging!

Sponsor mee met nog meer Paasuitdagingen!

Naast de Bake Sale hebben onze medewerkers nog meer Paasuitdagingen bedacht om geld op te halen voor de asieldieren. Wat dacht u van de Dog Survival Run, een door asieldieren beschilderde boekenlegger of een prachtig asielboek? En bent u al langs ons winkeltje met dierenspullen geweest? Al uw donaties aan deze acties worden tot 2 april 2024 verdubbeld door Stichting DierenLot!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren