Kom naar de Vrijwilligersmarkt op zaterdag 9 september

Categories
Nieuws

Op zaterdag 9 september zijn onze vrijwilligers van 10:00 tot 16:00 uur te vinden op de Vrijwilligersmarkt tijdens Het Weekend van Voorschoten. Je vindt ons op kraam 182 aan de Voorstraat (klik hier voor de kaart). Kom bij ons langs voor informatie over vrijwilligerswerk in het asiel, de asieldieren en mooie asielspulletjes. Voor kleine en grote kunstenaars hebben we gloednieuwe kleurplaten voor onze grote kleurwedstrijd!

Kom naar de Vrijwilligersmarkt in Voorschotenop zaterdag 9 september!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

Achtergrond
22 mei 2024

Groen denken en vooral groen doen!

Stevenshage zorgt natuurlijk voor dieren, maar daar stopt onze verantwoordelijkheid niet. Want met een flink gebouw, een hondenbos, een siertuin en een buitenterrein zijn wij onlosmakelijk verbonden met onze omgeving. En ook daar zorgen we zo goed mogelijk voor. Tijd voor een inkijkje in onze groene bedrijfsvoering!

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren