Doe mee met onze kleurwedstrijd en win!

Doe mee met onze kleurwedstrijd en win!

Pak je kleurpotloden erbij, want we organiseren weer een kleurwedstrijd voor jong en oud! De kleurplaat is speciaal voor Dierentehuis Stevenshage gemaakt door de bekende Leidse cartoonist en illustrator Maarten Wolterink.

Meedoen

  1. Klik hier of op de afbeelding hieronder om de kleurplaat te downloaden (pdf). Je kunt de kleurplaat ook ophalen bij Dierentehuis Stevenshage.
  2. Leef je uit en kleur de kleurplaat op je allermooist in!
  3. Vermeld op de achterkant je voornaam, achternaam, leeftijd en telefoonnummer of e-mailadres.
  4. Lever je kleurplaat tijdens openingstijden in bij Dierentehuis Stevenshage. Opsturen mag ook, dan hangen wij je kleurplaat tussen de andere inzendingen. Klik hier voor onze openingstijden en adresLet op: je kleurplaat moet uiterlijk zaterdag 6 oktober 2018 om 12:00 uur bij ons binnen zijn!
  5. Maarten Wolterink, de tekenaar van de kleurplaat, kiest uit alle inzendingen de winnaars tijdens onze Open Asieldag op zaterdag 6 oktober 2018!

Kleurplaat Dierentehuis Stevenshage

Prijzen voor jong en oud

Tijdens onze Open Asieldag op zaterdag 6 oktober 2018 zullen we om 13:00 uur de winnaars van de kleurwedstrijd kiezen in twee categorieën: kinderen en volwassenen.

Kinderen (tot en met 15 jaar)
1e prijs: Een heerlijk zacht badlaken van Cars, plus een asieldier naar jou vernoemd
2e prijs: Privé-rondleiding voor 4 personen door Dierentehuis Stevenshage
3e prijs: Asieldier naar jou vernoemd

Volwassenen (vanaf 16 jaar)
Een uniek Dierentehuis Stevenshage pakket met rugzak, unieke Stevenshage Dopper, notitieblok, pen en sticker.

Veel succes en kleurplezier!

De mooiste kleurplaat in de categorie 'volwassenen' wint een Stevenshage pakket!De mooiste kleurplaat in de categorie 'kinderen' wint een Cars badlaken!