Doe mee met onze kleurwedstrijd en win!

Doe mee met onze kleurwedstrijd en win!

Pak de kleurpotloden er maar bij, want we organiseren een kleurwedstrijd voor jong en oud! De kleurplaat is speciaal voor Dierentehuis Stevenshage gemaakt door de bekende Leidse cartoonist en illustrator Maarten Wolterink. Lees hieronder hoe je mee kunt doen.

Kleurplaat Dierentehuis StevenshageMeedoen

  1. Klik hier of op de afbeelding hierboven om de kleurplaat te downloaden (pdf). Je kunt de kleurplaat ook ophalen bij Dierentehuis Stevenshage, of op zaterdag 9 september op de Vrijwilligersmarkt in Voorschoten, waar onze vrijwilligers met een kraam zullen staan.
  2. Leef je uit en kleur de kleurplaat op je allermooist in.
  3. Vermeld op de achterkant je voornaam, achternaam, leeftijd en telefoonnummer of e-mailadres.
  4. Weet jij het antwoord op de volgende vraag: Wat voor boom staat er op de kleurplaat? Schrijf dit dan ook op de achterkant. Onder de juiste antwoorden verloten we een speciale bonusprijs!
  5. Lever je kleurplaat tijdens openingstijden in bij Dierentehuis Stevenshage. Opsturen mag ook, dan hangen wij je kleurplaat tussen de andere inzendingen. Let op: je kleurplaat moet uiterlijk vrijdag 6 oktober 2017 om 16:00 uur bij ons binnen zijn!


Prijzen voor jong en oud

Tijdens onze Open Asieldag op zaterdag 7 oktober 2017 zullen de winnaars van de kleurwedstrijd bekend worden gemaakt in twee categorie├źn: kinderen (tot 16 jaar) en volwassenen (vanaf 16 jaar). Voor de winnaars hebben we mooie prijzen in petto die we binnenkort bekend zullen maken. Houd deze pagina in de gaten!

Veel succes en kleurplezier!