Kom naar de Vrijwilligersmarkt op zaterdag 8 september

Categories
Nieuws

Op zaterdag 8 september zijn onze vrijwilligers van 11.00 tot 16.00 uur te vinden op de Vrijwilligersmarkt tijdens Het Weekend van Voorschoten. Je vindt ons op kraam 127 aan de Voorstraat (klik hier voor de kaart). Kom bij ons langs voor informatie over vrijwilligerswerk in het asiel, de asieldieren en mooie asielspulletjes. Voor kleine en grote kunstenaars hebben we gloednieuwe kleurplaten voor onze grote kleurwedstrijd!

Kom naar de Vrijwilligersmarkt in Voorschoten op zaterdag 8 september!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren