Intussen in het asiel: Zomervakantie in het kattenpension

Categories
Nieuws

Ik ruim een vakkundig geproduceerde haarbal op en roep nog: “Ik kan dit wel alleen schat, loop er nou niet doorheen”. Zucht. Met maar liefst 60 logees in het kattenpension is de zomerdrukte compleet. Onze medewerkers en vrijwilligers zorgen dat het de pensiongasten aan niets ontbreekt. Lees in het blog Intussen in het asiel over all-inclusive resort Stevenshage.

Intussen in het asiel: Zomerdrukte bij de pensionkatten

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren