Intussen in het asiel: Vijf pechvogels

Categories
Nieuws

In slechts een paar dagen tijd komen er vijf onvoorstelbare pechvogels het asiel binnen. Kitten Nori raakte vergiftigd door een lijmplank, katertje John heeft een gebroken dijbeen, kater Tommy is aangereden, poes Triur verliest een poot in een wildklem en ook poes Vivian moet op drie poten verder. De operatiekamer draait op volle toeren. Lees in het blog Intussen in het asiel van deze week hoe we alles uit de kast halen voor deze vijf, en hoe u hen kunt helpen. Dit blog bevat géén nare foto’s.

Intussen in het asiel: Vijf pechvogels

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren