Intussen in het asiel: Het verhaal van hondje Harley

Categories
Nieuws

‘Hij bijt uit het niets!’ is een regelmatig gehoorde klacht als het om kleine hondjes gaat. Ze zijn vaak slachtoffer van hun formaat. Mensen schieten spontaan in een soort knuffelreflex, waarbij alle signalen die het kleintje toch echt wel uitzendt gemist of genegeerd worden. Met alle gevolgen voor het onderlinge vertrouwen van dien. Lees in het blog Intussen in het asiel van deze week het kenmerkende verhaal van precies zo’n klein hondje, die we voor de gelegenheid ‘Harley’ hebben genoemd.

Intussen in het asiel: Het verhaal van hondje Harley

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren