Intussen in het asiel: het nieuwe blog van Stevenshage

Categories
Nieuws

03 Juli 2015 – In en om Streek-Dierentehuis Stevenshage gebeuren vele leuke, mooie, gekke en ontroerende dingen. Veel van deze dagelijkse zaken vindt u terug op onze Facebook pagina. Sommige verhalen zijn echter zo bijzonder dat ze een speciale plek verdienen. Vanaf nu leest u deze belevenissen wekelijks op ons gloednieuwe blog met de naam ‘Intussen in het asiel’. Het blog wordt geschreven door Nicolette Bloemendaal, beheerder van Streek-Dierentehuis Stevenshage.

We lanceren het blog met een heel bijzondere eerste editie die is gewijd aan de laatste week van Damocles, de wijlen directeur en mascotte maar bovenal de liefste kat van Stevenshage. Lees hier De week van Damocles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren