Intussen in het asiel: Een dagje bij de asielkatten

Categories
Nieuws

Kittentijd is altijd een hectische boel. En die zorgen zijn van alle tijden. In 2007 vingen we 515 katten op in het asiel. Maar liefst 140 van hen waren kittens. Enkele van de gedachten die ons destijds bezighielden: Hoe krijgen we deze kleine schepsels in het gareel? Komen ze wel genoeg in gewicht aan? Worden ze niet ziek? Hoorden we er daar eentje niezen? Toen, maar ook nu nog, liggen we regelmatig ‘s nachts in ons bed na te denken wat we misschien anders hadden kunnen doen om een dier te redden en of we niks vergeten zijn die dag. Klik hier om het blog van deze week te lezen.

Intussen in het asiel: Een dagje bij de asielkatten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren