Intussen in het asiel: Dierenmensen

Categories
Nieuws

Het asielleven in stripvorm. Altijd met een knipoog, soms met een achterliggende boodschap. Al drie jaar tekent Leids cartoonist en illustrator Maarten Wolterink belangeloos en speciaal voor Stevenshage de strip Dierenmensen. En hij maakte ook de unieke Stevenshage kleurplaten en een geweldige asielzoekplaat. Bekijk hier al het werk van Maarten voor Stevenshage. En wist u dat hij ook portretten tekent van uw eigen dier op basis van een foto? Klik hier voor de portretten die hij tekende van de viervoeter-asielmedewerkers. Ook een leuk kado idee! Neem contact op met Maarten via www.mwcartoons.nl.

Intussen in het asiel: Het asielleven in stripvorm

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren