Intussen in het asiel: Collecte!

Categories
Blog: Intussen in het asiel

Onze collecteweek staat voor de deur! Voor het eerst sinds 2019 gaan we weer langs de deuren in Leiden en omstreken. Meer dan honderd collectanten gaan op pad met onze opvallende oranje collectebussen. De collecteweek loopt van 23 tot en met 28 mei. Op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei collecteren we natuurlijk niet.

Geen contant geld in huis? Geen probleem, u kunt ook onze QR code scannen en een bedrag naar keuze doneren via ons ING betaalverzoek. Komt er bij u geen collectant aan de deur? U kunt ook via onze website doneren, elk bedrag is van harte welkom!

De opbrengst wordt gebruikt voor het bekostigen van de verbouwing/verduurzaming van onze hondenkennel die op dit moment in volle gang is. Lees hier de laatste update.

Namens onze asieldieren heel veel dank aan alle mensen die helpen organiseren, aan alle mensen die collecteren en natuurlijk aan alle mensen die doneren!

Geen collectant aan de deur? Doneer via onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren