Intussen in het asiel: Collectanten gezocht!

Categories
Nieuws

Woon je in Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Teylingen, Oegstgeest, Voorschoten of Zoeterwoude en heb je een beetje tijd over in de week van 23 t/m 28 mei? Meld je dan aan als collectant voor de asieldieren! In je eigen straat of juist niet. Eén straat of drie straten. Een hele wijk? Alles kan! Wij zitten om je te springen en de asieldieren zijn je heel erg dankbaar! Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Help mee als collectant voor de dieren van Dierentehuis Stevenshage in Leiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren