Intussen in het asiel: C’est le ton

Categories
Nieuws

Onaangekondigd verschijnt er een luidruchtig machinepark op het krokusveldje voor het asiel, op 10 meter van mijn keukenraam. De hele maandag probeer ik het te negeren en me op het asielwerk te concentreren. Dinsdag stijgt het geluidsniveau echter zodanig dat ik iets móet doen. Lees in het blog Intussen in het asiel van deze week over ‘een vergunning voor grondwerk’ en retourtennisballen.

Intussen in het asiel: C’est le ton

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren