Intussen in het asiel: Bloopers? Welke bloopers…

Categories
Blog: Intussen in het asiel

En? Hoeveel Raad-de-winnaar-video’s had u goed de afgelopen week? Allemaal? Ik niet, heh, hoewel ik de meeste video’s toch tevoren heb gezien. Zelfs in het productieteam heb gezeten (waar mijn taak bestond uit het in de tuin leeggooien van de teiltje water na het snoephappen), was ik toch heel even kwijt hoe het nou ook weer met Jessie en het Spannende Obstakel afliep en wie nou ook weer wel en niet over de Great Bekertjes Wall was gesprongen.

Onverwachte situaties

Er is namelijk bij elke uitdaging sprake van een aantal verschillende versies. Bij sommige ging het redelijk volgens plan en bij sommige kwamen we in, ahem, onverwachtere situaties. Hoe dan ook, ik ben supertrots op mijn collega’s (met twee en vier voeten) die dit collecte-project een geheel eigen vorm wisten te geven en heb uiteindelijk toestemming weten te krijgen om ook de onderstaande ‘outtakes’ met het grote publiek te delen. Veel plezier!

Alternatief voor collecte

De uitdagingen met dierenfilmpjes maakten we als alternatief voor onze huis-aan-huis-collecte, die door de coronamaatregelen dit jaar niet doorging. Onze collecteweek loopt nog door tot en met zondag – op maandag maken we de opbrengst bekend! De uitdagingen blijven uiteraard beschikbaar, ook na de collecte. Hieronder vindt u ze allemaal nog eens op een rij. U kunt nog steeds meedoen en raden hoe de situatie afloopt! Een donatie mag, maar hoeft niet.

Uitdaging 1: Honden met snacks

Welke van de vier honden kan zich het beste beheersen met een snoepje als de baas de kamer verlaat?
Klik hier om een gokje te wagen!

Uitdaging 2: Jessie en het Spannende Obstakel

Wat is dat nou? De uitgang van het hondenbos is geblokkeerd met allemaal stangen! Wat doet husky Jessie om eruit te komen?
Klik hier voor het antwoord!

Uitdaging 3: Katten en de Great Bekertjes Wall

Een muur van bekertjes. Drie asielkatten. Welke kat springt over de hindernis heen?
Klik hier voor het antwoord!

Uitdaging 4: Snoephappen met honden

Wie wint deze wedstrijd snoephappen? Eén van de honden of toch de dierenarts of kattenverzorgster?
Klik hier voor het antwoord!

Uitdaging 5: Konijnen door poortjes

Welke van deze twee Teddy Widder konijnen gaat het eerst door het poortje?
Klik hier voor het antwoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren