Intussen in het asiel: Aybo

Categories
Nieuws

Een leven lang reservetijd voor Aybo. Hondenverzorgster Annika redt de 6 maanden oude border collie tijdens een stage op Aruba van een wisse dood. Een prachtig leven volgt. Fervent strandwandelaar, gewaardeerd asielmedewerker, opvoeder van pensionhonden, vakkundig jurylid en beschermengel van Annika’s zoon. Maar na 13 jaar moet Aybo de handdoek in de ring gooien. Lees in het blog Intussen in het asiel van deze week het verhaal van Aybo.

Intussen in het asiel: Aybo

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren