Intussen in het asiel: Afscheid van Lanzo

Categories
Nieuws

Dertien jaar lang is de Amerikaanse Cocker Spaniël Lanzo 24 uur per dag de schaduw van collega Marianne. Samen wandelen, spelletjes doen, haren kammen, duin schooieren, het maakt Lanzo niks uit. Zonder Marianne is het leven gewoon minder leuk. Inmiddels zijn we er helaas achter dat het andersom precies zo geldt. Lees het prachtige verhaal van Lanzo en Marianne in het blog Intussen in het asiel van deze week.

Intussen in het asiel: Afscheid van Lanzo

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren