Intussen in het asiel: 20.000 asieldieren

Categories
Nieuws

Zwerfdieren, afstandsdieren, in het asiel geboren dieren…alle dieren die bij ons binnenkomen worden geregistreerd in ons systeem. Na ruim twintig jaar kruipt de teller richting de twintigduizend! In het blog Intussen in het asiel van deze week spant het erom: wie wordt het twintigduizendste asieldier en misschien nog wel belangrijker…wie voert het dier in en moet dus trakteren!?

Intussen in het asiel: 20.000 asieldieren

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren