Pension honden

Pension honden

== Ons hondenpension is deze zomer reeds volgeboekt van juni tot 20 augustus ==

Veilig verblijf

Iedere pensionhond heeft een eigen binnenkennel met mand, kleed en speeltjes met aangrenzend een overdekte buitenkennel. De honden beschikken daarnaast over twee speelbossen van ruim 1000 m2. Door de stevige omheining rondom het speelbos spelen en rennen de honden veilig los, individueel of in op elkaar afgestemde groepen. Menig hond wil dan ook niet meer van het speelbos af. Daarnaast maken we ook flinke (uiteraard aangelijnde) wandelingen met de honden in de omgeving van het asiel.

Professionele zorg

Uw hond is bij ons in handen van professionele dierverzorgers. De honden zitten ’s ochtends en ’s middags een uurtje in de buitenkennel. ’s Ochtends wordt intussen het verblijf grondig gereinigd en het eten geserveerd. Na het eten en een korte rustperiode worden de honden uitgelaten. De honden worden tweemaal per dag aangelijnd uitgelaten in de omgeving van het asiel, waarbij zij veel individuele aandacht krijgen.

Voorwaarden

Om de gezondheid van uw hond en de andere honden in het pension te waarborgen, gelden er entingsvoorwaarden. Als uw hond voor het eerst bij ons komt logeren, adviseren we u om hem/haar ’s ochtends te brengen. Het is onze ervaring dat de gewenning dan soepeler verloopt voor de hond.

Reserveren

Tijdens vakantieperiodes is ons hondenpension vaak snel volgeboekt. Reserveer daarom zo vroeg mogelijk om verzekerd te zijn van een plekje in ons pension voor uw hond. Klik hier voor algemene informatie en reserveren.