Pension honden

Pension honden

Iedere pensionhond heeft een eigen binnenkennel met mand, kleed en speeltjes met aangrenzend een overdekte buitenkennel. De honden zitten ’s ochtends en ’s middags een uurtje in de buitenkennel. ’s Ochtends wordt intussen het verblijf grondig gereinigd en het eten geserveerd. Na het eten en een korte rustperiode worden de honden uitgelaten. De honden worden tweemaal per dag aangelijnd uitgelaten in de omgeving van het asiel, waarbij zij veel individuele aandacht krijgen.

De honden beschikken daarnaast over twee speelbossen van ruim 1000 m2. Door de stevige omheining rondom het speelbos spelen en rennen de honden veilig los, individueel of in op elkaar afgestemde groepen. Menig hond wil dan ook niet meer van het speelbos af. Eén van onze bossen beschikt zelfs over een behendigheidsparcours zodat de honden zich ook mentaal niet vervelen!

Om de gezondheid van uw hond en de andere honden in het pension te waarborgen, gelden er entingsvoorwaarden.

Als uw hond voor het eerst bij ons komt logeren, adviseren we u om hem/haar ’s ochtends te brengen. Het is onze ervaring dat de gewenning dan soepeler verloopt voor de hond.

Lees hier algemene informatie over het pension bij Dierentehuis Stevenshage.

Bekijk hier een impressie van het hondenpension bij Dierentehuis Stevenshage.