Historische stadswandeling brengt ruim 200 euro op voor Stevenshage

Categories
Nieuws

Op zondag 15 april wandelden 20 geïnteresseerden onder leiding van gids Caroline mee door de binnenstad van Leiden. Het werd een prachtige dag voor zowel de wandelaars als voor de asieldieren van Stevenshage, want de tocht langs historische plekken en schattige hofjes leverde maar liefst 213 euro voor het asiel op! Wij zijn gids Caroline en alle deelnemers hiervoor zeer dankbaar. Kijk onderstaande video voor een impressie van de zonnige sponsorwandeling.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren