Sponsorwandeling door historisch Leiden op zondag 15 april 2018

Sponsorwandeling door historisch Leiden op zondag 15 april 2018

De sponsorwandeling van 15 april 2018 zit vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Wandel op zondag 15 april 2018 mee met een stadswandeling door historisch Leiden. De volledige opbrengst is voor de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage! Lees hieronder hoe u mee kunt doen. Let op: er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar!

Wandel mee door het historische Leiden voor de asieldieren. Klik op de foto om u aan te melden!

Stadswandeling voor de asieldieren

De historische stadswandeling wordt georganiseerd door Caroline. Zij adopteerde ooit een asielhond van Dierentehuis Stevenshage. De hond logeerde daarna nog jarenlang bij ons in het pension. Caroline draagt het asiel een warm hart toe en daarom doneert ze de volledige opbrengst van de historische stadswandeling aan de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage.

Programma

De wandeling begint op zondag 15 april om 13.30 uur. We verzamelen op het voorplein van Rijksmuseum Volkenkunde aan de Steenstraat. Onder leiding van een ervaren stadsgids wandelt u ruim twee uur door de historische binnenstad van Leiden. Daar bezoekt u vanzelfsprekend enkele hofjes en hoort interessante verhalen over het oude Leiden. Rond 15.30 uur zal de wandeling eindigen. Let op! De historische stadswandeling is niet geschikt om met de hond te lopen. Zorg zelf voor verstandige schoenen en kleding, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Aanmelden

De sponsorwandeling van 15 april 2018 zit vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Wandelt u ook mee voor de asieldieren? Aanmelden is verplicht. Er is plaats voor maximaal 20 personen. De minimale bijdrage voor deelname is € 3,00 per persoon. Een hoger bedrag is uiteraard meer dan welkom, zodat de wandeling behalve een unieke ervaring voor u ook een mooi sponsorbedrag voor de asieldieren oplevert! U wordt verzocht uw bijdrage contant mee te nemen naar de wandeling.

Bereikbaarheid

Het startpunt van de wandeling is het voorplein van Rijksmuseum Volkenkunde aan de Steenstraat in Leiden, tegenover Stadscafé Van der Werff. Dit ligt op loopafstand van Leiden Centraal, van Parkeergarage Morspoort en Parkeergarage Lammermarkt. U kunt ook parkeren op Parkeerterrein Haagweg en met de gratis shuttlebus naar Rijksmuseum Volkenkunde.

De historische stadswandeling door Leiden voor de asieldieren begint op het voorplein van Rijksmuseum Volkenkunde.