Het voorjaar in met een nieuwe Beestenbende

Categories
Nieuws

De voorjaarseditie van de Beestenbende is uit! Lees hoe het gaat met kater Duke, beagle Lot en grasparkiet Petit die alledrie een nieuw baasje vonden. En maak kennis met vrijwilligster Karien, die al zo’n 20 jaar bij Stevenshage rondloopt. Ook is er de gloednieuwe rubriek Back to basics, waarin we  aandachtspunten rond het houden van een huisdier op een rij zetten voor potentiële, nieuwe èn bestaande baasjes. En uiteraard een nieuwe cartoon Dierenmensen door Maarten Wolterink. Omdat we u nog steeds niet in groten getale kunnen ontvangen, is ook deze Beestenbende weer gratis online beschikbaar voor iedereen. Klik hier of op de afbeelding hieronder om hem meteen te lezen! Wilt u de Beestenbende voortaan ook thuis ontvangen? Word dan nu donateur en steun ons werk!

Lees nu gratis online het asielmagazine Beestenbende van Dierentehuis Stevenshage in Leiden

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren