Helden van Stevenshage duiken recordbedrag bij elkaar

Categories
Nieuws

Op Nieuwjaarsdag 2020 doken kattenverzorgster Marlies, dierenarts Colette en de zwartharige viervoeter Phoebe in het ijskoude water van het Valkenburgs Meer, vergezeld door een aantal dappere dierenvrienden. Deze Helden van Stevenshage riepen hun familie, vrienden en collega’s op om hen te sponsoren. Op onze beurt riepen wij onze achterban op om ook een duit in het zakje te doen. Met een recordopbrengst van maar liefst €3112,25 kent het nieuwe jaar voor Dierentehuis Stevenshage een geweldige start! Wij zijn alle mensen die hieraan hebben bijgedragen zeer dankbaar! De volledige opbrengst wordt gebruikt voor de aanschaf van een broodnodige nieuwe onderzoekslamp in onze dierenartskamer. Klik hier om de video en foto’s van de duik terug te kijken.

De Nieuwjaarsduik 2020 voor Dierentehuis Stevenshage leverde een recordbedrag op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

Achtergrond
22 mei 2024

Groen denken en vooral groen doen!

Stevenshage zorgt natuurlijk voor dieren, maar daar stopt onze verantwoordelijkheid niet. Want met een flink gebouw, een hondenbos, een siertuin en een buitenterrein zijn wij onlosmakelijk verbonden met onze omgeving. En ook daar zorgen we zo goed mogelijk voor. Tijd voor een inkijkje in onze groene bedrijfsvoering!

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren