Heel Stevenshage zen: Yoga voor de asieldieren levert 420 euro op

Categories
Nieuws

Het asielterrein bood vanmorgen een unieke aanblik. Maar liefst 28 dierenliefhebbers streken met hun yogamatten neer rond yogadocente Aurora op het voorplein. Onder toeziend oog van de asielkonijnen en viervoetige medewerkers Trip en Kiki leidde Aurora de groep langs downward facing dogs en warrior poses, met op de achtergrond af en toe een blaf vanuit het asiel. De volledige opbrengst van de les bedroeg maar liefst 420 euro voor het asiel. Namens de asieldieren zijn we Aurora en alle deelnemers zeer dankbaar! Klik hier of op de foto hieronder voor het hele verslag en meer foto’s.

Yoga voor de asieldieren

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren