Paasuitdaging: Dog Survival Run

24 mrt 2024

Sponsor Eline en Conan die in actie komen voor de asieldieren!

Collega’s Eline (tweebener) en Conan (vierbener) doen op zondag 24 maart mee aan de Dog survival in Ede. Eline deed al eerder mee, voor Conan wordt het zijn debuut. Samen gaan ze een parcours tegemoet vol met modderige obstakels en listige hindernissen. Rennen, springen, kruipen, tijgeren, klimmen, sjouwen: er wordt heel wat van dit team verlangd.

Voor deze indrukwekkende prestatie laten Eline en Conan zich graag sponsoren met als doel de asieldieren van Stevenshage. Alle donaties die binnenkomen via onderstaande knop worden verdubbeld door Stichting DierenLot in het kader van hun Paasuitdaging! Dus laat Eline en Conan weten dat je achter hen staat en help zo de asieldieren van Stevenshage!

Let op! Uw donatie wordt alleen verdubbeld als u dit doet via de speciale DierenLot actiepagina die u via onderstaande knop bereikt. Alle donaties tot 2 april 2024 tellen mee.

Klik op de foto om de Dog Survival Run van Conan en Eline te sponsoren voor de asieldieren!

Sponsor mee met nog meer Paasuitdagingen!

Naast de Dog survival hebben onze medewerkers nog meer Paasuitdagingen bedacht om geld op te halen voor de asieldieren. Wat dacht u van een door asieldieren beschilderde boekenlegger of een prachtig asielboek? En heeft u de Paas Bake Sale op 30 maart al in uw agenda gezet? Al uw donaties aan deze acties worden tot 2 april 2024 verdubbeld door Stichting DierenLot!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren