Lees nu onze zomerse Beestenbende vol dierenverhalen!

Categories
Nieuws

De zomereditie van de Beestenbende biedt voor ieder wat wils! Met tips om uw nieuwe huisgenoot een goede start te geven, of dat nu een hond, kat, een koppel konijnen of een volière vol vogels is. Of lees over agapornis Camilo en zijn verkering Chico, hoe het gaat met katten Billy en Poppy en een interview met vrijwilligster Denise, die chihuahua Coco uit het asiel adopteerde. Als klap op de vuurpijl organiseren we een kleurwedstrijd voor kinderen tot 12 jaar met een zomerse kleurplaat van Maarten Wolterink! Ook deze Beestenbende is weer gratis online beschikbaar voor iedereen. Klik hier of op de afbeelding hieronder om hem meteen te lezen! Wilt u de Beestenbende voortaan ook thuis ontvangen? Word dan nu donateur en steun ons werk!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren