Durft u het aan? Nieuwjaarsduik 2020 voor de asieldieren!

Categories
Nieuws

Het is inmiddels een traditie: de Nieuwjaarsduik voor de asieldieren van Stevenshage! Dierenverzorgers Marlies en Annika, dierenarts Colette en de zwartharige Phoebe trotseren het koude water van het Valkenburgse Meer om geld op te halen voor de asieldieren. Ook dit jaar roepen we alle sportieve dierenvrienden op om zich op 1 januari 2020 bij hen aan te sluiten! De volledige opbrengst van de Nieuwjaarsduik willen we dit jaar gebruiken voor een broodnodige nieuwe onderzoekslamp in onze dierenartskamer. Uiteraard kunt u de duikers ook steunen als u zelf niet meedoet. Klik hier of op de foto hieronder voor meer informatie, doneren of aanmelden.

Doe mee met de Nieuwjaarsduik 2020 voor de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren