Durft u het aan? Nieuwjaarsduik 2019 voor de asieldieren!

Categories
Nieuws

Het is inmiddels een traditie: de Nieuwjaarsduik voor de asieldieren van Stevenshage! Kattenverzorgster Marlies is onze heldin die het elk jaar weer aandurft. Helaas hebben de artsen haar voor de komende editie verboden het water in te gaan. Benauwde blikken bij medewerkers en vrijwilligers: wie moet er dit jaar het water in? Wij weten het wel! We roepen hierbij alle sportieve dierenvrienden op om op 1 januari 2019 het koude water te trotseren om geld op te halen voor de asieldieren. Durft u de uitdaging aan? De volledige opbrengst komt dit jaar ten goede aan vaccinaties voor de zwerfdieren in onze opvang, zodat zij wél gezond blijven. Uiteraard kunt u de duikers ook steunen als u zelf niet meedoet. Klik hier of op de foto hieronder voor meer informatie en aanmelden.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren