Doe mee met onze kleurwedstrijd en win!

Categories
Nieuws
Wie kleurt het mooist? Doe mee met onze kleurwedstrijd en win geweldige prijzen voor jong en oud! Lever je kleurplaat vóór 7 oktober bij ons in, want tijdens onze Open Asieldag kiezen we de winnaars! Haal hem tijdens openingstijden bij ons op of download hem hier. De kleurplaat is speciaal voor Dierentehuis Stevenshage gemaakt door de bekende Leidse cartoonist en illustrator Maarten Wolterink, die tijdens onze Open Asieldag ook kinderboeken zal verkopen en signeren, waarbij hij een deel van de opbrengst aan onze asieldieren schenkt!

Doe mee met onze kleurwedstrijd en win! (klik op deze afbeelding voor meer informatie)

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren