De nieuwe zomerse Beestenbende is uit!

Categories
Nieuws

Op de cover van de zomereditie van ons asielblad Beestenbende prijkt husky-kruising Shadow, die na 781 (!) dagen zijn nieuwe baasje vond. U leest dit keer wat we extra doen voor dieren die langer dan gewoonlijk bij ons verblijven en hoe we dierentraining inzetten om het welzijn van asieldieren te vergroten. Ook is er een interview met onze trouwe penningmeester Simon, die we in positieve zin ook onder onze langzitters mogen rekenen, en een warm welkom aan kersvers bestuurslid Matthijs. Plus natuurlijk een nieuwe strip van Maarten Wolterink, die met asielhond Jazz op pad ging en daar nóg van bij moet komen! Wilt u voortaan ook elk kwartaal de Beestenbende op uw deurmat terwijl u ons werk steunt? Word dan donateur vanaf 20 euro per jaar. U kunt de Beestenbende ook afhalen bij ons aan de balie of online lezen. Wij wensen u een mooie zomer!

Word donateur en ontvang elk kwartaal de Beestenbende bij u thuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Evenement
27 juni 2024

Kom naar de Open Dag van de Duinvallei

Op zaterdag 29 juni kun je tijdens de Open Dag van de Duinvallei in Katwijk een kijkje nemen op deze mooie locatie. Wij zijn aanwezig met een kraampje met hondenspulletjes, er is een hondenspeelplaats, speeltuin, tiny houses en nog veel meer!

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren