De najaarseditie van de Beestenbende is uit

Categories
Nieuws

Van wie kun je als hond nu beter les krijgen dan van…een soortgenoot! In de nieuwe Beestenbende leest u hoe de honden van onze asielmedewerkers bijdragen aan het welzijn van de asielhonden. Daarnaast zetten we met Kees, Rob en Joeri drie mannen in de schijnwerpers die zich al jaren trouw inzetten bij de verzorging van respectievelijk onze vogels, katten en honden. Verder een update van kater Bibiano en konijn Kruimel, hartverwarmende sponsoracties van dierenvrienden, nieuwtjes uit het asiel en natuurlijk is er een vaste plaats voor alle dieren die een nieuw baasje zoeken. Wilt u voortaan ook elk kwartaal de Beestenbende op uw deurmat terwijl u ons werk steunt? Word dan donateur vanaf 20 euro per jaar. U kunt de Beestenbende ook online lezen, dat kan hier.

Lees de Beestenbende Najaar 2023 hier online!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren