De lente begint met een nieuwe Beestenbende!

Categories
Nieuws

De zomertijd is ingegaan, het zonnetje komt steeds vaker tevoorschijn en de voorjaarseditie van ons asielblad Beestenbende is verschenen! Dit kwartaal leest u het laatste nieuws uit het asiel, er is een speciale kinderpagina en u maakt kennis met de zeven vaste medewerkers van Dierentehuis Stevenshage èn hun huisdieren! En uiteraard tekende Maarten Wolterink weer een grappige strip, dit keer in het thema van de verbouwing van onze hondenkennel. Wilt u voortaan ook elk kwartaal de Beestenbende op uw deurmat terwijl u ons werk steunt? Word dan donateur vanaf 20 euro per jaar. U kunt de Beestenbende ook online lezen, dat kan hier. Wij wensen u een verfrissende lente en veel leesplezier!

Klik op de afbeelding om de Beestenbende Voorjaar 2022 online te lezen.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren