Collecte levert groot bedrag op voor medische kosten asieldieren

Categories
Nieuws

Weet u het nog? Vorig jaar doorbraken we na jaren de steeds maar dalende opbrengst van onze huis-aan-huis-collecte (lees hier het blog ‘De comeback van de collectebus‘ terug). Die stijgende trend zet zich dit jaar voort: maar liefst 169 collectanten haalden samen een geweldig bedrag van €24.635,31 op. Ruim vierduizend euro meer dan vorig jaar! We gaan het geld gebruiken voor de medische basiskosten van de asieldieren die we opvangen, zoals castraties en sterilisaties. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat het aantal asieldieren niet verder groeit. En voor kostbare gebitsbehandelingen, die behalve veel pijn en ongemak ook veel andere medische problemen bij de dieren verhelpen en voorkomen. Aan alle collectanten en aan alle gulle gevers: dank jullie wel namens de asieldieren en tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren