Beestenbende in winterse sferen

Categories
Nieuws

Vandaag viel de wintereditie van ons asielmagazine Beestenbende bij onze donateurs op de mat. Een winterse editie vol prachtige dierenfoto’s, maar ook met achtergrondverhalen uit het asiel. U leest over het Stevenshage winkeltje, en waarom het asiel juist niet zielig is voor dieren. In de laatste editie van de rubriek Back to basics geven we advies over wat u kunt doen als u onverhoopt niet meer voor uw dier kunt zorgen. En er valt wat te puzzelen onder de kerstboom met de enige echte Stevenshage woordzoeker! Wilt u voortaan ook elk kwartaal de Beestenbende op uw deurmat terwijl u ons werk steunt? Word dan donateur vanaf 20 euro per jaar. U kunt de Beestenbende ook online lezen, dat kan hier. Wij wensen u veel leesplezier!

Klik op de afbeelding om de Beestenbende Winter 2021 online te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren