Online collecte: Ruim 3000 euro voor medische kosten asieldieren

Categories
Nieuws

Dit jaar konden we niet langs de deuren tijdens onze collecteweek, maar bedachten we een online alternatief waarbij u kon gokken op de afloop van filmpjes met de dieren uit ons asiel in de hoofdrol. Er werd gegokt, gespeculeerd en gereageerd. En er werd massaal gedoneerd: de online collecte leverde maar liefst €3094 euro op! Dat kunnen we goed gebruiken voor de medische basiskosten van de asieldieren, zoals castraties, sterilisaties en gebitsbehandelingen. Aan alle gulle gevers: dank jullie wel namens de asieldieren! En wilt u de uitdagingen nogmaals spelen of delen met anderen? Dat kan! Ze blijven gewoon beschikbaar. U vindt ze hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Evenement
27 juni 2024

Kom naar de Open Dag van de Duinvallei

Op zaterdag 29 juni kun je tijdens de Open Dag van de Duinvallei in Katwijk een kijkje nemen op deze mooie locatie. Wij zijn aanwezig met een kraampje met hondenspulletjes, er is een hondenspeelplaats, speeltuin, tiny houses en nog veel meer!

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren