Intussen in het asiel: Het jaar in vogelvlucht

Categories
Nieuws

Het einde van het jaar nadert: tijd voor een terugblik op een jaar Intussen in het asiel! Herinnert u zich de rode kater Kevin nog, die met een gebroken bekken werd gevonden? En de jacht op race-cavia Max V? Of brekebenen Frenk & Salazar, die elk op drie poten verder moesten? Lees in het blog Intussen in het asiel van deze week hoe het nu gaat met de dieren die om beurten een hoofdrol vervulden in onze verhalen.

Intussen in het asiel: Het jaar in vogelvlucht

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren