Zonnige Open Asieldag levert mooi bedrag op voor de dieren

Categories
Nieuws

We kijken terug op een succesvolle en heerlijk zonnige Open Asieldag, die afgelopen zaterdag 7 oktober plaatsvond op ons asielterrein. Wij willen iedereen die erbij was danken voor hun aanwezigheid, gezelligheid en gul geopende portemonnees. Dankzij jullie hebben we niet alleen alle ins en outs van het asielwerk kunnen laten zien, maar telden we aan het einde van de dag ook een prachtige opbrengst van maar liefst € 7.218! Dat geld kunnen we geweldig goed gebruiken bij het verzorgen en herplaatsen van de dieren die bij ons verblijven. Voor iedereen die er niet bij kon zijn èn voor iedereen die nog een keertje wil nagenieten van deze prachtige dag geven de foto- en videoreportage van Sleutelstad-Unity en onderstaande video die onze kattenverzorgster Marlies maakte een goede indruk!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren