Yogales levert 164 euro op voor de asieldieren

Categories
Nieuws

Rolling cats en downward facing dogs: vanochtend spotten we wel heel bijzondere diersoorten in ons asiel! Yogadocente Aurora de Leeuw gaf voor de vijfde keer een yogales op het asielterrein. Het plan was om de les weer op het voorplein van het asiel te laten plaatsvinden, maar vanwege de regen stelden onze honden hun gloednieuwe trainingsruimte graag beschikbaar voor mensentraining! Een primeur voor deze ruimte, waar de vijftien deelnemers precies in pasten. Zij brachten samen 164 euro bijeen, die geheel ten goede komt aan de asieldieren. Wij zijn Aurora en alle yogi van vandaag zeer dankbaar. Namasté!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren