Yogales levert 114 euro op voor de asieldieren

Categories
Nieuws

Terwijl veel mensen zo min mogelijk bewegen op een snikhete zondag als vandaag, was er vanmorgen een groep heldinnen die zich onder leiding van yogadocente Aurora de Leeuw in de mooiste poses vouwde. Het was de vierde editie van Aurora’s ‘Stevenshage-yogales’. Het plan was om de les weer op het voorplein van het asiel te laten plaatsvinden, maar door de tropische omstandigheden verhuisde de groep naar de kantine voor een uurtje ‘ontspannende inspanning’ in alle koelte van de airco. De totale opbrengst van de yogales was 114 euro, die geheel ten goede komt aan de asieldieren. Wij zijn Aurora en alle yogi van vandaag zeer dankbaar! Asielmedewerkers Jessie en Conan poseerden na afloop graag even voor de groepsfoto.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren