Wilt u het asiel helpen in coronatijd?

Wilt u het asiel helpen in coronatijd?

We worden op dit moment overspoeld door mailtjes van allerlei lieve mensen die tijdelijk thuis moeten blijven en aanbieden om te helpen als vrijwilliger of pleeggezin. We zijn heel blij en dankbaar dat zoveel mensen aan ons denken en hun hulp aanbieden, maar helaas moeten wij deze hulp afslaan. Bij Stevenshage is er -op basis van de maatregelen die de overheid adviseert- een protocol van kracht geworden waarbij we met een beperkt aantal mensen onze dieren kunnen verzorgen en geen klanten ontvangen. Dit in de hoop om deze groep verzorgers ziektevrij te kunnen houden en zo de zorg voor de dieren te waarborgen. Dat betekent dat we al een groot deel van onze vrijwilligers hebben moeten vragen om voorlopig niet meer te komen. En dat betekent ook dat er echt geen mogelijkheden zijn voor nieuwe vrijwilligers, hondenuitlaters, pleeggezinnen, enzovoorts. Wees ervan overtuigd dat onze dieren nog steeds de best mogelijke zorg krijgen en veel aandacht, knuffels, spelletjes en afleiding.

Als u het asiel en de dieren graag wilt helpen, dan kunt u ons het beste steunen met een donatie. Momenteel lopen wij veel belangrijke inkomsten mis. Met name de inkomsten uit het pension zijn – begrijpelijkerwijs – volledig opgedroogd, en omdat dit voornamelijk gekoppeld is aan vakanties van eigenaars, verwachten we dat dit nog wel een tijd zal duren. Met uw bijdrage kunnen wij ons werk voor de zwerf- en afstandsdieren uit de regio voortzetten.

Als u in deze tijd toch graag echt de handen uit de mouwen wilt steken voor de dieren, dan kunt u wellicht als vrijwilliger helpen bij de Dierenambulance Regio Leiden.

We wensen iedereen veel gezondheid en sterkte toe voor de komende zware tijd en kijken uit naar het moment dat we u weer in het asiel kunnen verwelkomen! Meer informatie op onze speciale coronapagina.

Reageren is niet mogelijk.