Wilt u het asiel helpen in coronatijd?

Categories
Nieuws

We worden op dit moment overspoeld door mailtjes van allerlei lieve mensen die tijdelijk thuis moeten blijven en aanbieden om te helpen als vrijwilliger of pleeggezin. We zijn heel blij en dankbaar dat zoveel mensen aan ons denken en hun hulp aanbieden, maar helaas moeten wij deze hulp afslaan. Bij Stevenshage is er -op basis van de maatregelen die de overheid adviseert- een protocol van kracht geworden waarbij we met een beperkt aantal mensen onze dieren kunnen verzorgen en geen klanten ontvangen. Dit in de hoop om deze groep verzorgers ziektevrij te kunnen houden en zo de zorg voor de dieren te waarborgen. Dat betekent dat we al een groot deel van onze vrijwilligers hebben moeten vragen om voorlopig niet meer te komen. En dat betekent ook dat er echt geen mogelijkheden zijn voor nieuwe vrijwilligers, hondenuitlaters, pleeggezinnen, enzovoorts. Wees ervan overtuigd dat onze dieren nog steeds de best mogelijke zorg krijgen en veel aandacht, knuffels, spelletjes en afleiding.

Als u het asiel en de dieren graag wilt helpen, dan kunt u ons het beste steunen met een donatie. Momenteel lopen wij veel belangrijke inkomsten mis. Met name de inkomsten uit het pension zijn – begrijpelijkerwijs – volledig opgedroogd, en omdat dit voornamelijk gekoppeld is aan vakanties van eigenaars, verwachten we dat dit nog wel een tijd zal duren. Met uw bijdrage kunnen wij ons werk voor de zwerf- en afstandsdieren uit de regio voortzetten.

Als u in deze tijd toch graag echt de handen uit de mouwen wilt steken voor de dieren, dan kunt u wellicht als vrijwilliger helpen bij de Dierenambulance Regio Leiden.

We wensen iedereen veel gezondheid en sterkte toe voor de komende zware tijd en kijken uit naar het moment dat we u weer in het asiel kunnen verwelkomen! Meer informatie op onze speciale coronapagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren