Stevenshage wenskaarten

Stevenshage wenskaarten

Verjaardag? Bedankje? Zomaar? Steun het asiel en stuur uw vrienden en familie onze unieke dierenkaart!

Deze luxe dubbele wenskaarten zijn inclusief envelop voor slechts €0,50 per stuk te koop aan de balie van Dierentehuis Stevenshage. Met de aankoop van de kaarten steunt u de asieldieren. Kom dus snel bij ons langs!

Asieldieren

De kaart is speciaal voor Dierentehuis Stevenshage ontworpen en toont op de voorzijde de verschillende soorten huisdieren die wij opvangen: honden, katten, konijnen, knaagdieren en tamme vogels. De fotomodellen op de kaart zijn daadwerkelijk asieldieren die bij Dierentehuis Stevenshage zijn opgevangen: poes Emma, cavia Norma, hond Duma, agapornis Bubbles en konijn Pluisje.

Het formaat van de wenskaart is 15×15 cm en wordt geleverd met een witte envelop in bijpassend formaat. De wenskaart is dubbelzijdig en blanco aan de binnenzijde. Op de achterzijde staat het logo van Dierentehuis Stevenshage.

Steun het asiel en koop deze unieke Dierentehuis Stevenshage wenskaart!

Verzenden vanaf 10 stuks

Bent u niet in de gelegenheid om bij het asiel langs te komen, maar wilt u toch graag asielkaarten bestellen? Vanaf 10 stuks kunnen we deze ook naar u opsturen:

  1. Bereken het bedrag: aantal kaarten x €0,50 + €3,90 verzendkosten.
  2. Maak het bedrag over naar IBAN: NL 71 INGB 0000 0146 50 onder vermelding van ‘Wenskaarten’ en uw naam.
  3. Stuur een e-mail naar asiel@dierenasielleiden.nl met als onderwerp ‘Bestelling Wenskaarten’. Vermeld in het bericht het door u bestelde aantal wenskaarten plus uw naam en postadres.
  4. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw wenskaarten zo snel mogelijk naar het opgegeven adres!