Levering en service

Onderstaande informatie is van toepassing op de webshop van Dierentehuis Stevenshage.

Algemeen

Het beheer van onze webshop en de uitlevering van door u bestelde producten worden uitgevoerd door vrijwilligers van Dierentehuis Stevenshage. Wij leveren bestellingen in principe alleen in Nederland via PostNL. Woont u in het buitenland en wilt u producten uit onze webshop bestellen? Neem dan contact met ons op via webshop@dierenasielleiden.nl.

Levertijd

Bestellingen met producten die op voorraad zijn worden binnen enkele werkdagen via PostNL verzonden naar het door u opgegeven adres in Nederland. Heeft u de door u bestelde producten na 5 werkdagen nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via webshop@dierenasielleiden.nl. Een uitzondering geldt voor producten waarbij in de productomschrijving staat dat de verschijningsdatum in de toekomst ligt of waarbij een langere levertijd vermeld staat.

Verzendkosten

Wij leveren elke bestelling vanaf € 25,- zonder verzendkosten in Nederland via PostNL. Donaties via onze webshop tellen ook mee voor het totaalbedrag van de bestelling. Voor bestellingen onder € 25,- hanteren wij een vast verzendtarief van € 2,95. Wanneer aangegeven in de productomschrijving, is het mogelijk om uw bestelling bij het asiel af te halen. U kunt alle producten die in onze webshop verkrijgbaar zijn ook direct aan de balie van het asiel kopen en afrekenen.

Service

Wij doen ons uiterste best uw bestelling zorgvuldig samen te stellen en in te pakken, zodat de producten u in goede staat bereiken. Mocht u onverhoopt toch beschadigingen constateren aan uw bestelling, neem dan zo snel mogelijk na ontvangst van uw bestelling contact met ons op via webshop@dierenasielleiden.nl of kom langs bij ons aan de balie van het asiel aan de Kenauweg 1, 2331 BA Leiden tijdens openingstijden (maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur).

Terug naar de webshop van Dierentehuis Stevenshage.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren