Een warm welkom aan onze nieuwe voorzitter Matthijs Huizing

Categories
Nieuws

Per 1 september is Matthijs Huizing (62) voorzitter van het bestuur van onze Stichting Dierentehuizen Leiden en Omstreken, die Dierentehuis Stevenshage beheert. Matthijs neemt als voorzitter het stokje over van Lizette Ploos van Amstel. Onder haar jarenlange leiding is er veel werk verzet met als resultaat een goedlopende organisatie met kundige en gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers in een vrijwel geheel vernieuwd doelmatig en duurzaam pand. Onze dieren krijgen hierdoor de professionele en liefdevolle zorg die ze verdienen. Wij zijn Lizette hiervoor zeer dankbaar en heten Matthijs van harte welkom.

Matthijs Huizing heeft een achtergrond in zowel het bedrijfsleven als openbaar bestuur. In het verleden was hij onder meer directeur van Bols in Hongarije, lid van de Tweede Kamer en wethouder in Oegstgeest. Momenteel is hij fractievoorzitter in de gemeenteraad van Oegstgeest. Matthijs: “Ik vind het een grote eer om deze rol te mogen vervullen. Samen met mijn medebestuursleden, zal ik me de komende jaren inzetten om de hoge kwaliteit van ons dierentehuis te behouden en daar waar het kan te verbeteren en werken aan een blijvende goede verstandhouding met alle gemeenten uit ons werkgebied.”

Matthijs Huizing met zijn hond Moos. Foto: Anneke van Gruijthuijsen-Bos
Matthijs Huizing met zijn hond Moos. Foto: Anneke van Gruijthuijsen-Bos

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren