Welkom aan drie nieuwe bestuursleden!

Categories
Nieuws

Ons bestuur bestaat uit bevlogen vrijwilligers die zich bezig houden met financiële en personele zaken voor het asiel, communicatie en fondsenwerving, relaties met gemeenten en andere partners, strategie voor de toekomst en nog veel meer. Wij zijn heel blij dat onze bestuursleden hun tijd, kennis en kunde op deze manier inzetten voor de asieldieren. Met enige regelmaat wisselt de samenstelling van het bestuur. Zo kwam het dat we in de afgelopen maanden afscheid namen van onze voorzitter en secretaris, en we per januari 2024 ook weer drie nieuwe bestuursleden mochten verwelkomen. Zij stellen zich graag aan u voor!

Het bestuur van Stevenshage

Dierentehuis Stevenshage is de werknaam van het Streek-Dierentehuis Leiden Stevenshage, dat beheerd wordt door de Stichting Dierentehuizen voor Leiden en omstreken (SDLO). U vindt de huidige samenstelling van ons bestuur, jaarstukken en strategische documenten op de speciaal daarvoor ingerichte pagina.

Talien Willems

Talien Willems is bestuurslid bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Talien is de nieuwe secretaris van het bestuur.

Mijn naam is Talien Willems. Opgegroeid op een boerderij met veel verschillende dieren; koeien, geiten, kippen, konijnen, poezen en een hond. De poezen en de hond waren mijn domein. Deze jeugdervaring heeft me geleerd dat je echt tijd voor dieren moet hebben en dat het af en toe ook handenbinders zijn. Dus toen ik eenmaal zelf een gezin had zijn we niet verder gekomen dan cavia’s en de zorgtaak voor onze ‘leasekat’; de poes van de buren die het liefst bij ons was. Nu mijn drie kinderen het huis uit zijn, mijn echtgenoot met pensioen is, en ik hem daarbij vanaf komende zomer ga helpen, hebben we tijd voor een oppashond. Een leuke enthousiaste kruising tussen een Friese stabij en een bordercollie, met de bal als haar beste vriendin en ontzettend dol op wandelingen.

Motto van Talien:
“Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.”

Suzanne Kursten

Suzanne Kursten is bestuurslid bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Suzanne richt zich als bestuurslid op samenwerking en educatie.

Als kind droomde ik van een eigen dierenasiel. Ik had allemaal plannen en zelfs een bouwtekening. Het is er nooit van gekomen, maar extra leuk om nu toch bij een asiel betrokken te zijn. En wat voor een asiel! Ik ben onder de indruk van de professionaliteit en de goede zorg voor de dieren. Thuis hebben wij een hond en een kat, waar ik samen met mijn man, twee dochters en onze vaste oppas voor zorg. Onze hond gaat al acht jaar twee dagen in de week naar een voormalige buurvrouw van inmiddels 85 jaar. Ook als we gewoon thuis zijn. Zo delen we de zorg, maar vooral ook de vreugde. Naast veel wandelen met de hond, de kat op schoot hebben (als hij wil) hou ik van activiteiten met familie en vrienden, tennissen en lezen. En ik werk als programmamanager voor het Ministerie van Sociale Zaken. Hopelijk tot ziens in het asiel!

Motto van Suzanne:
“Elk nadeel heeft zijn voordeel.”

Ingeborg van der Heijden

Ingeborg van der Heijden is bestuurslid bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Ingeborg houdt zich als bestuurslid bezig met public relations & public affairs.

Ik ben Ingeborg van der Heijden, geboren en getogen in Leiden. Een huishouden zonder huisdieren kan ik me niet voorstellen. Opgegroeid met Minoes, de kat van mijn moeder, die 2 jaar ouder was dan ik. Konijnen, cavia’s en parkieten zijn in mijn jeugd ook onderdeel van mijn roedel geweest. Sindsdien hebben veel katten mijn huishouden verblijd. Ik woon sinds een jaar om de hoek bij Stevenshage. Met mijn man, twee zoons en drie katten: Einstein, Badr en Maximilian II. En hond Plato, een kruising tussen een border collie en boerenfox.

Motto van Ingeborg:
“Uiteindelijk komt alles goed.”

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren