Warme actie van @woldieren op Instagram levert groot bedrag op

Categories
Nieuws

Drie warmtematten à 97 euro. Dat was het streven van de winactie die oud-asielcollega Renske op touw zette om te vieren dat ze 1000 volgers had bereikt op haar Instagram account @woldieren. Vele dierenliefhebbers waagden afgelopen week een gokje om een prachtig cadeaupakket te winnen, dat Renske speciaal voor deze gelegenheid had samengesteld met een groep mede creatievelingen. Tezamen brachten zij maar liefst 499 euro bijeen! Dat wordt dus heerlijk warm voor de asieldieren – kittens, dieren die van een operatie herstellen, onderkoelde dieren: allemaal hebben zij baat bij een goed functionerende warmtemat. Het bedrag dat overblijft na aankoop van de warmtematten willen we gebruiken voor een nieuwe hondenweegschaal. We zijn Renske, de makers van de items in de cadeaupakketten en natuurlijk alle mensen die doneerden hiervoor zeer dankbaar! Het minste wat wij terug kunnen doen is natuurlijk een oproepje om Renske via @woldieren op Instagram te gaan volgen en te genieten van haar werkelijk prachtige creaties.

Volg het account @woldieren van oud-asielcollega Renske.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren