Vrijwilliger gezocht voor ondersteuning bij fondsenwerving

Categories
Nieuws

Heeft u een hart voor dieren en een neus voor het lokale bedrijfsleven? Dan zijn we op zoek naar u!

Voor de opvang en herplaatsing van asieldieren in onze regio is veel geld nodig. We doen daarom actief aan fondsenwerving, maar het ontbreekt ons naast het verzorgen van de dieren aan capaciteit om al onze plannen uit te voeren. Zo willen we bijvoorbeeld graag meer met het lokale bedrijfsleven in contact komen en hebben we ideeën om nieuwe donateurs te werven. Daarom zijn we op zoek naar iemand die ons hierbij kan helpen en het leuk vindt om namens de asieldieren met bedrijven in contact te treden, acties op touw te zetten of bijeenkomsten te bezoeken en te organiseren.

Onze medewerkers en bestuursleden denken graag mee, er is veel ruimte voor eigen ideeën en er zijn middelen en een werklocatie beschikbaar. Er is ook veel ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie, zowel online als offline.

Heeft u vragen of interesse? Lees dan hier de volledige vacaturetekst en neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren