Voor vrijwilligers: i-doe Waarderingsactie 2019

Categories
Nieuws

Jaarlijks zijn 40.000 vrijwilligers in de weer in en om Leiden. En daar zijn de gemeente Leiden en i-doe heel blij mee. Als dank voor alle inzet vindt ook dit jaar weer een vrijwilligerswaarderingsactie plaats. Ben je vrijwilliger bij Dierentehuis Stevenshage? Klik dan hier en kies uit drie cadeautjes. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen voor de eerste 1000 vrijwilligers die zich aanmelden.

Voor mensen die zich vrijwillig inzetten voor een Leidse organisatie zoals Dierentehuis Stevenshage, is er de i-doe Waarderingsactie vrijwilligers 2019

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren