Verhalen uit het dierenasiel

Categories
Nieuws

Alle dieren in ons asiel zijn uniek en hebben hun eigen verhaal. De afgelopen jaren gaven wij u in ons wekelijkse blog Intussen in het asiel een inkijkje in het asielleven. Dat blijven we natuurlijk doen, maar niet meer elke week. We maken u vanaf nu op willekeurige momenten deelgenoot van de spannende gebeurtenissen, ontroerende ontmoetingen en grappige onderonsjes uit het asiel. Voor wie toch erg gesteld is op een wekelijks asielverhaal: met ons boek ‘Intussen in het asiel’ kunt u maar liefst 45 weken vooruit! U bestelt ‘m voor €19,95 in onze webshop en de volledige opbrengst gaat naar de asieldieren.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren