Verbouwing in het asiel

Categories
Nieuws

De komende drie weken installeert Boekhout Bedrijfsvloeren op de gehele begane grond van ons asiel een nieuwe PVC vloer. De huidige vloer is niet bestand tegen het dagelijkse asielleven, vertoont scheuren en bladdert af. Esthetisch maar ook hygiënisch een ongewenste situatie. Het leggen van de nieuwe vloer gebeurt in fases, wat betekent dat we een aantal keren intern gaan verhuizen.

Vanaf 26 oktober vindt u daarom onze plaatsbare asielkatten niet op hun vertrouwde plekken maar in twee van onze pensionkamers. Vanaf maandag 31 oktober krijgt ook onze receptie tijdelijk een andere plek. We blijven via e-mail en telefoon gewoon bereikbaar, maar het kan zijn dat u iets langer op een antwoord moet wachten vanwege alle beslommeringen.

Kortom, ongemak voor onze klanten. We doen ons best om u zo goed mogelijk te blijven helpen, maar vragen ook om uw begrip. We zijn er zeker van dat het eindresultaat de moeite meer dan waard zal zijn! Uiteraard houden we u op de hoogte van de voortgang van onze Facebook-pagina.

De komende drie weken wordt de vloer van Dierentehuis Stevenshage vervangen.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren