Verbouwing in het asiel

Verbouwing in het asiel

De komende drie weken installeert Boekhout Bedrijfsvloeren op de gehele begane grond van ons asiel een nieuwe PVC vloer. De huidige vloer is niet bestand tegen het dagelijkse asielleven, vertoont scheuren en bladdert af. Esthetisch maar ook hygiƫnisch een ongewenste situatie. Het leggen van de nieuwe vloer gebeurt in fases, wat betekent dat we een aantal keren intern gaan verhuizen.

Vanaf 26 oktober vindt u daarom onze plaatsbare asielkatten niet op hun vertrouwde plekken maar in twee van onze pensionkamers. Vanaf maandag 31 oktober krijgt ook onze receptie tijdelijk een andere plek. We blijven via e-mail en telefoon gewoon bereikbaar, maar het kan zijn dat u iets langer op een antwoord moet wachten vanwege alle beslommeringen.

Kortom, ongemak voor onze klanten. We doen ons best om u zo goed mogelijk te blijven helpen, maar vragen ook om uw begrip. We zijn er zeker van dat het eindresultaat de moeite meer dan waard zal zijn! Uiteraard houden we u op de hoogte van de voortgang van onze Facebook-pagina.

De komende drie weken wordt de vloer van Dierentehuis Stevenshage vervangen.

Reageren is niet mogelijk.