Uw hond mag los op ons hondenbos!

Categories
Nieuws

VOLGEBOEKT – Kan uw hond normaal gesproken niet los lopen, bijvoorbeeld omdat hij of zij te reactief is met andere honden of een sterke jachtdrift heeft? Speciaal voor hen en ter gelegenheid van onze Open Asieldag stellen onze asielhonden op zaterdag 14 oktober hun hondenbos beschikbaar. Ons speelbos is ongeveer 1000 m2 , geheel omheind en vol met geurtjes die erom vragen om gesnuffeld te worden en ballen die graag een keer teruggevonden willen worden. Uw hond krijgt een half uur lang het hele bos voor zichzelf of mag het delen met een maatje. Er zijn 11 tijdvakken beschikbaar tussen 09.00 en 16.00 uur. De asielhonden vragen een bijdrage van 25 euro per tijdvak zodat hun voerbakjes gevuld kunnen blijven. U kunt een tijdvak boeken via onze webshop. In eerdere jaren waren de beschikbare plekken in een mum van tijd uitverkocht, dus wees er snel bij!

Klik op de afbeelding om naar de webshop te gaan van Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren